Mediteranske igre održane su od 28.-30.lipnja 2018.godine u španjolskoj Tarragoni. U sastavu Hrvatske delegacije nastupile su četiri sportašice u pratnji trenera Tonija Tomasa i osvojile 3 medalje (zlato, srebro i broncu).

Prvog dana na tatamij izašle su naše dvije predstavnice:

Kristina Tomić iz zagrebačkog Osvita nastupila je u kategoriji do 49 kilograma i osvojila je srebrnu medalju. U prvom kolu ujedno i četvrtfinalu Kristina je svladala domaću natjecateljicu Blancu Soler Palmer rezultatom 12:5, u polufinalu svladala je predstavnicu Srbije Vanju Stanković 20:8.  U neizvjesnom finalu Kristina je izgubila od predstavnice Turske Rukiye Yildirim rezultatom 11:12.

Nikita Glasnović iz splitskog Marjana nastupila je u kategoriji do 57 kilograma – brončana medalja. U četvrtfinalnoj borbi Nikita je pobijedila predstavnicu Srbije rezultatom 19:8, a u polufinalnoj borbi gubi od predstavnice Egipta Radwa Nada Elsayed 13:16.

Drugi dan Matea Jelić zlatna!

Matea Jelić iz splitskog Marjana u četvrtfinalu pobijedila je domaću predstvanicu Evu Calvo Gomez 10:7, u polufinalu svladala je predstavnicu Slovenije Dunju Lemajić 8:2. U finalnoj borbi Matea je bila bolja od predstavnice Francuske Laurin Altheo 9:7.

Posljednjeg je dana na tatamij izašla Iva Radoš iz zagrebačkog Metalca te je u prvoj borbi zaustavljena od predstavnice Francuske kasnije finalistice Ble Mari Paule sa 2:3.