Ovim putem vas obavještavamo i pozivamo da sudjelujete na seminaru GMS Simply Competea i Svjetske taekwondo federacije koji će se održati u Zagrebu u hotelu „Panorama“ 21.05. u popodnevnim satima, a 22.05. u jutarnjem i popodnevnom terminu (točne termine ćemo vam dostaviti na vrijeme)

Seminar će voditi Izvršni direktor Simply Compete-a gdin. Sujay Karve i WT GMS direktor Justin Tenbeth. Odluka je Vijeća Svjetske taekwondo federacije da do kraja 2022 svi članovi nacionalnih saveza moraju imati valjanu registraciju u WT GMS sustavu.

Gdin. Karve i Tenbeth održati će nekoliko predavanja na kojima će detaljno pojasniti kako se koristiti i koje su sve koristi od GMS sustava.

Hrvatski taekwondo savez je uključen u rad GMS sustava već nekoliko godina, ali svjesni da postoje određeni problemi oko djelovanja sustava, ovim putem pozivamo sve administratore klubova i organizatore turnira da prisustvuju seminaru i uključe se sa pitanjima i sugestijama, a sve u svrhu kako bi korištenje istim postalo svima razumljivije i jednostavnije.

Prisustvovanje seminaru je besplatno, stoga vas molimo da se odazovete u što većem broju.

Molimo Vas da se svi zainteresirani jave do 17.05. do 12:00 sati