Kriterij izbora članova Hrvatske seniorske taekwondo reprezentacije

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][three_fourth last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]1. Direktan plasman na EP imaju sportašice i sportaši koji su se plasirali na Olimpijske igre, Rio 2016.

2. Direktan plasman na EP imaju sportaši koji su na WTF rang listama u standardnim kategorijama rangirani u prva 4 Europljana (službene     liste WTF-a koje se objavljuju 01.04.2016., a obuhvaćaju sve rezultate zaključno sa krajem mjeseca ožujka  2016.)

3. U kategorijama u kojima nemamo sportaše, temeljem prva dva kriterija, izbor će se izvršiti temeljem sljedećeg kriterija:

a. Sportaši koji su ostvarili bolje rezultate u periodu od 01.10.2015.-31.03.2016. na G1 i G2 turnirima stječu pravo na nastup na EP

b.Bodovi će se računati samo za osvajače medalja na G1 i G2 turnirima

 

    •      Na G1 zlato=10 bodova, srebro= 6 bodova, bronca= 3.6 bodova.
    •      Na G2 zlato= 20 bodova, srebro=12 bodova, bronca=7.2 bodova

 

Kod odabira će se uzeti najbolja dva rezultata u navedenom periodu.

4. Ukoliko ima više sportaša sa istim brojem bodova na G1 i G2 natjecanju, prednost će imati sportaš koji je bolje rangiran na WTF rang         listi u standardnim kategorijama.

5. Ukoliko u nekoj od kategorija nitko ne zadovoljava gore navedene kriterije na prvenstvo ide prvak Hrvatske za 2016 g. u toj kategoriji.

 

Tumačenje kriterija daje Upravni odbor Hrvatskog taekwondo saveza[/fusion_text][/three_fourth][/fullwidth]

Podijeli:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email
Uvijek u toku

Povezane novosti