KRITERIJI ZA ODABIR REPREZENTACIJE U FORMAMA ZA EUROPSKO PRVENSTVO 2017.

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]Europsko prvenstvo u formama održat će se u svibnju u Grčkoj. Prijedlog kriterijskih turnira prihvatili su direktor reprezentacije i Upravni odbor HTS-a:

1. CORATIA OPEN U FORMAMA 2016., Zaprešić
2. DON BOSCO OPEN, 12.02.2017., Zagreb
3. PRVENSTVO HRVATSKE U FORMAMA – 12.03.2017.

Izabrana reprezentacija nastupit će na Otvorenom prvenstvu Belgije u formama 18./19.03., a pripreme za Europsko prvenstvo održat će se od 19.-23.04.2017. u Skradinu.

Kriterij bodovanja na kriterijskim turnirima je sljedeći:
1. Zlato – 7 bodova
2. Srebro – 3 boda
3. Bronca – 1 bod

Nakon održanih kriterijskih turnira i određenih nositelja u kategorijama “A” klase, a temeljem financijskih mogućnosti Saveza definirat će se broj natjecatelja na Europsko prvenstvo.

Izvlačenje zadanih formi za prvi kriterijski turnir “Don Bosco” održat će se u uredu HTS-a u petak 03.02. u 11,30 sati.[/fusion_text][/one_full][/fullwidth]

Podijeli:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email
Uvijek u toku

Povezane novosti