Svjetsko prvenstvo Muju – zadnji dan

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]Zadnjeg dana svjetskog seniorskog prvenstva u Koreji Hrvatsku su predstavljali Luka Horvat do 80 kg i Marija Štetić do 63 kg. Luka je u prvom kolu pobijedio Almabruk Majed Mabruka iz Saudijske arabije rezultatom 25:4, ali je zaustavljen u drugom kolu od uzbekistanca Rafalovicha Maksima 24:14.

Marija Štetić je u prvom kolu pobijedila nigerijku Benyessouf Tekiath 24:14. U drugom kolu Marija je bila bolja od talijanke Daniele Rotolo 10:7. U borbi za medalju Marija je izgubila od iranke Alizadeh Zenoorin Kimia 12:4.

Ovo svjetsko prvenstvo je bilo najbrojnije do sada. Nastupio je 971 sportaš i sportašica iz 183 zemlje. Akreditirano je 796 službenih osoba, a na borilištima je sudilo 100 sudaca. Pomlađena hrvatska reprezentacija vraća se sa natjecanja sa jednom brončanom medaljom Kristine Tomić iz zagrebačkog kluba “Osvit” te četri plasmana 5.-8. mjesta za Mateu Jelić iz Tk “Marjan”, Mariju Štetić iz Tk “Dubrava”, Ivu Radoš iz Tk “Metalac” i Vedrana Goleca iz Tk “Jastreb”.[/fusion_text][fusion_text]

[/fusion_text][/one_full][/fullwidth]

Podijeli:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email
Uvijek u toku

Povezane novosti