NOVI SUSTAV REGISTRACIJE NATJECATELJA OD 01.01.2018. – POJAŠNJENJE

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]POŠTOVANI ČLANOVI HRVATSKOG TAEKWONDO SAVEZA

Svjetska taekwondo federacija od 01.01.2018. uvodi promjene u registraciji sportaša – taekwondo natjecatelja. Želja je Svjetske taekwondo federacije u jednoj bazi imati registrirane sve sportaše-natjecatelje, dakle one koji nastupaju na natjecanjima nacionalne razine (turniri i državna natjecanja u Hrvatskoj) i one na međunarodnoj razini (turniri G statusa).

Takvom odlukom WT-a način na koji smo do sada obavljali nacionalnu registraciju natjecatelja gubi smisao i ukida se.

Od 01.01.2018. registracija svih natjecatelja obavljat će se preko aplikacije Simplycompete. Registraciju će obavljati administratori klubova na sljedeći način:

  1. Administrator će unijeti sve potrebne dokumente u aplikaciju za svakog pojedinog natjecatelja.
  2. Administrator HTS-a će provjerom unesene dokumentacije registraciju verificirati i zatražiti potvrdu od administratora WT-a te račun za unesene natjecatelje.
  3. Kroz samu prijavu sportaša administrator kluba će odrediti da li je sportaš registriran za nacionalnu razinu (turniri i državna prvenstva u RH) ili za turnire G statusa temeljem čega će dobiti izračun troška registracije kao i daljnja prava i mogućnosti prijave natjecatelja na turnire. Ukoliko je želja registrirati sportaša za turnire G statusa admin mora označiti polje EVENT PASS!! Ukoliko se navedeno polje ne označi admin sportaša neće moći prijaviti na turnire G statusa.
  4. WT admin će HTS-u poslati račun za uplatu traženih registracija. Stoga je obavezno potrebno pratiti proceduru registracije na sljedeći način: 4.1. Admin kluba unosi potrebnu dokumentaciju 4.2. Admin HTS-a nakon provjere dokumentacije šalje obavijest klubu o iznosu troška registracije 4.3. Admin kluba na mail HTS-a (hts@taekwondo.hr ) šalje potvrdu uplate 4.4. Admin HTS-a traži od admina WT-a račun za ukupan broj registriranih sportaša i vrši uplatu 4.5. U roku od nekoliko dana nakon uplate zatražene licence će biti potvrđene i admin HTS-a će biti u mogućnosti napraviti print kartica

Molimo vas da obzirom na novi način registracije svakako registraciju svojih natjecatelja napravite minimalno dva tjedna prije željenog turnira. HTS ne može preuzeti odgovornost za licence koje neće biti na vrijeme odobrene ukoliko se navedeni rok ne ispoštuje.

Klubovi koji do sada nisu zatražili registraciju kroz aplikaciju Simplycompete moraju to napraviti na sljedeći način najbolje do kraja prosinca 2017.: 1. Na mail HTS-a poslati podatke o klubu (točan naziv, mail adresu i ime i prezime odgovorne osobe). Potrebno je osim registracije kluba u aplikaciji dostaviti i podatke o službenom administratoru kluba (ime i prezime, osobni mail, skeniranu osobnu iskaznicu ili putovnicu i sken slike).

Obzirom da se UKIDA NACIONALNA REGISTRACIJA od 01.01.2018. u aplikaciju će administratori klubova unositi sljedeće podatke i dokumente, koje moraju prikupiti od svojih članova: 1. Sliku sportaša/trenera/službene osobe i dr. 2. Osobnu iskaznicu ili putovnicu 3. Diplomu zvanja sportaša (učenička diploma, diploma majstorskog zvanja nacionalne razine ili Kukkiwon) 4. Izjavu (izjava će biti potrebna za SVE sportaše) 5. ZA SVAKU REGISTRIRANU OSOBU (sportaš/trener i dr.) MORA SE UNIJETI OSOBNA-JEDINSTVENA MAIL ADRESA 6. Nakon što admin kluba unese sve potrebne podatke i dokumente za svakog pojedinog sportaša/trenera i dr. mora se vratiti u „edit profile“ osobe i označiti „waivers“ – OBAVEZNO!!

TAKSA ZA REGISTRACIJU:

KATEGORIJA RAZINA REGISTRACIJA KARTICA UKUPNO
SPORTAŠ DO 11 GOD (MK) NACIONALNA 25,00 kn 0,00 25,00 kn
SPORTAŠ (kadet,junior, senior) NACIONALNA 50,00 kn 0,00 50,00 kn
  G-TURNIRI 32,00 eur 2,00 eur 34,00 eur
TRENER NACIONALNA 3,00 eur 0,00 3,00 eur
  G- TURNIRI 30,00 eur 0,00 30,00 eur

Ukoliko klub zatraži registraciju sljedećih službenih osoba za koje aplikacija nudi registraciju (sudac, doktor, medija, fan i dr.) trošak iznosi 3,00 eura za registraciju uvećano za 2,00 eur print kartice.

Iskaznice se printaju za sportaše u svakoj uzrasnoj skupini (npr. ukoliko sportaš zatraži registraciju u uzrastu kadeta iskaznicu mijenja prilikom prelaska u juniorski uzrast). Za seniore se iskaznica printa prilikom prve registracije i trajna je. U slučaju gubitka naplaćuje se print kartice u iznosu od 15,00 kn.

PRIJELAZ SPORTAŠA U slučaju prijelaza sportaša iz jednog u drugi klub važeća su trenutna pravila WT-a i HTS-a koja kažu da sportaši koji imaju registraciju za nastup na turnirima G statusa svoju licencu prenose u novu sredinu i odmah po prelasku mogu nastupiti na turnirima G statusa za novi klub (uključujući i Croatia Open), dok se na nacionalnu razinu (nastup na turnirima u RH i državnim natjecanjima) primjenjuje Pravilnik o registraciji HTS-a. Za sportaše registrirane na nacionalnoj razini vrijede pravila o prijelazu sukladno Pravilniku o registraciji HTS-a. U slučaju prijelaza sportaša novi klub mora u ured HTS-a dostaviti formular Zahtjev za prijelaz i ispisnicu u rokovima sukladno Pravilniku o prijelazu. Ostalu proceduru registracije radi admin kluba.

 

obavijest 2018

Izjava

[/fusion_text][/one_full][/fullwidth]

Podijeli:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email
Uvijek u toku

Povezane novosti