FINANCIRANJE NASTUPA JUNIORSKE I KADETSKE REPREZENTACIJE NA EUROPSKOM PRVENSTVU 2019.

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]Nakon održanih međunarodnih natjecanja “President Cup” i “European Club Championship” na kojima se ukupno 30 hrvatskih sportaša direktno plasiralo na Europsko juniorsko i Europsko kadetsko prvenstvo u 2019. godini, obavještavamo sve naše članice na koji način će HTS realizirati nastup juniorske i kadetske selekcije na Europskim prvenstvima za 2019. godinu.

Hrvatski taekwondo savez će, prema svojim financijskim mogućnostima, financirati nastup sportaša koji nastupom na kriterijskim turnirima u RH postanu nositelji u svojim težinskim kategorijama. Broj sportaša će ovisiti o procjeni troška nastupa reprezentacije što u ovom trenutku ne možemo objaviti zbog elemenata koji trenutno nisu poznati (mjesto i vrijeme održavanja europskih prvenstava).

1. U slučaju da nositelj težinske kategorije bude sportaš koji se i direktno plasirao na EP putem “President Cup” i “European Club Championship”, mogućnost nastupa kroz samofinanciranje ponudit će se drugoplasiranom sportašu.
2. Sportaši koji samofinanciraju nastup na EP-u obvezni su putovati zajedno sa ostatkom reprezentacije i boraviti u službenom hotelu u kojem boravi i ostatak reprezentacije.
3. Trošak nastupa sportaša koji samofinanciraju nastup na EP-u (prijevoz, smještaj, kotizacija i prehrana) mora se uplatiti na žiro račun HTS-a prije odlaska na prvenstvo, odnosno po isporučenom računu i do datuma dospijeća plaćanja.
4. Treneri sportaša koji samofinanciraju svoj nastup imat će mogućnost akreditacije za prvenstvo ukoliko se ista može dobiti uz nadoplatu od strane WTE-a. Trošak sudjelovanja trenera ne podmiruje HTS.
5. Sportašima koji samofinanciraju svoj nastup i osvoje medalju na EP-u, trošak njihovog nastupa bit će refundiran od strane HTS-a. Trošak će se refundirati samo sportašu, ne i pratećoj osobi (treneru).
6. Sportaši koji samofinanciraju svoj nastup mogu sudjelovati na organiziranim pripremama reprezentacije za nastup na EP-u uz plaćanje troškova priprema, a koji će im također biti refundirani u slučaju osvajanja medalje.[/fusion_text][/one_full][/fullwidth]

Podijeli:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email
Uvijek u toku

Povezane novosti

Gostovanje u Dobro jutro Hrvatska

Gostovanje direktora hrvatske tehničke taekwondo reprezentacije Viktora Romančuka i reprezentativca Borne Pečka u emisiji Dobro jutro Hrvatska na HRT-u uoči nadolazećeg 9. Croatia Poomsae Open

Održan Donat Open 2023

30. rujna, u organizaciji TK Donat-Zadar održan je turnir Donat Open 2023 koji je ujedno bio i bodovno natjecanje Hrvatskog taekwondo saveza. Nastupilo je 15

Natječaj za 27. Croatia Open

Na niže postavljenom linku možete pronaći poziv na dostavu ponuda za najam KPNP elektronske opreme i tatami ploča (borilišta) za provođenje taekwondo natjecanja 27. Zagreb