Seminar o djelovanju GMS Simply Compete sustava

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]Ovim putem vas obavještavamo i pozivamo da sudjelujete na seminaru GMS Simply Competea i Svjetske taekwondo federacije koji će se održati u Zagrebu u hotelu „Panorama“ 21.05. u popodnevnim satima, a 22.05. u jutarnjem i popodnevnom terminu (točne termine ćemo vam dostaviti na vrijeme)

Seminar će voditi Izvršni direktor Simply Compete-a gdin. Sujay Karve i WT GMS direktor Justin Tenbeth. Odluka je Vijeća Svjetske taekwondo federacije da do kraja 2022 svi članovi nacionalnih saveza moraju imati valjanu registraciju u WT GMS sustavu.

Gdin. Karve i Tenbeth održati će nekoliko predavanja na kojima će detaljno pojasniti kako se koristiti i koje su sve koristi od GMS sustava.

Hrvatski taekwondo savez je uključen u rad GMS sustava već nekoliko godina, ali svjesni da postoje određeni problemi oko djelovanja sustava, ovim putem pozivamo sve administratore klubova i organizatore turnira da prisustvuju seminaru i uključe se sa pitanjima i sugestijama, a sve u svrhu kako bi korištenje istim postalo svima razumljivije i jednostavnije.

Prisustvovanje seminaru je besplatno, stoga vas molimo da se odazovete u što većem broju.

Molimo Vas da se svi zainteresirani jave do 17.05. do 12:00 sati[/fusion_text][/one_full][/fullwidth]

Podijeli:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email
Uvijek u toku

Povezane novosti