Uputa za izdavanje propusnica za skupna putovanja sportskih ekipa

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]

Poštovani,

S obzirom na velik broj zahtjeva prema Ravnateljstvu civilne zaštite za izdavanje propusnica zbog opravdanih razloga, a uzimajući u obzir sportske ekipe koje putuju na sportska natjecanja, pripreme ili druge sportske aktivnosti koje nisu obustavljene, Ravnateljstvo civilne zaštite definiralo je način postupanja koji će olakšati izdavanje propusnica sportskim ekipama kako se ne bi dogodilo da zakasne ili propuste neko natjecanje.

–          Za ekipe koje putuju skupno na natjecanje ili drugu sportsku aktivnost izdavat će se propusnica samo odgovornoj osobi za putovanje, tj. voditelju putovanja, a on je obvezan kod sebe imati popis svih igrača, trenera i tehničkog osoblja koje putuje s njim ovjeren od strane nacionalnog saveza.

–          Kako bi se takvi zahtjevi mogli na vrijeme riješiti zahtjevi se istovremeno s podnošenjem šalju i gospodinu Davoru Spevecu, dspevec@mup.hr . U mailu treba navesti ime i prezime i OIB osobe koja traži propusnicu, ime kluba i razlog putovanja.

Za sve individualne odlaske na treninge sportaša, trenera ili stručnog osoblja, koji na iste moraju putovati u drugu županiju, svaka osoba sama mora zatražiti propusnicu.

Zaključno, apeliramo da se na popisu za odobravanje popisa nalaze samo sportaši, treneri i nužno osoblje kako bi se maksimalno ispoštovale sve epidemiološke mjere sukladno situaciji u kojoj se nalazimo.

Molimo da ovaj mail proslijedite svim zainteresiranim dionicima.

S poštovanjem,

Ministarstvo turizma i sporta

cid:image001.jpg@01D6C7D6.F001B1E0

Prisavlje 14, 10000 Zagreb

cid:image002.jpg@01D6C7D6.F001B1E0  + 385 1 6042-950

cid:image003.jpg@01D6C7D6.F001B1E0  sport@mints.hr

cid:image004.jpg@01D6C7D6.F001B1E0  www.mints.gov.hr

[/fusion_text][/one_full][/fullwidth]

Podijeli:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email
Uvijek u toku

Povezane novosti