Chungwon Choue odao priznanje predsjedniku HTS-a Anti Nobilu

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]Predsjednik World Taekwondoa Chungwon Choue nakon susreta u sklopu razgovora o spajanju ITF-a i WT-a na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Sofiji početkom kolovoza ove godine, odao je priznanje i čestitao Hrvatskom taekwondo savezu na čelu s predsjednikom Antom Nobilom na izvanrednim rezultatima kojeg naši sportaši zajedno sa savezom postižu.
Također, je izrazio radost zbog ponovnog susreta povodom 2. međunarodne konferencije o usklađivanju pravila sportskog taekwondoa.
Prijevod pisma:

g. Anto Nobilo
predsjednik
Hrvatski taekwondo savez

Dragi predsjedniče Nobilo,

Želim Vam zahvaliti za Vaš trud da se susretnemo u Sofiji, usprkos Vašem zauzetom rasporedu. Vjerujem da smo imali produktivnu diskusiju o tome kako bi World Taekwondo i International Taekwon-Do u budućnosti mogli surađivati.

Još jednom čestitam na izuzetnim hrvatskim taekwondo uspjesima pod Vašim vodstvom, i radujeme čuti da je Hrvatska zainteresirana da bude domaćin za Svjetsko prvenstvo u taekwondo-u. Molim Vas da kontaktirate naš ured ukoliko budete trebali više informacija.

Veselim se našem susretu kasnije ove godine prigodom 2. međunarodne konferencije o
približavanju u taekwondou kao i na predstavljanju Dijamantne lige. Naš ured biti će u kontaktus Vama kako bi organizirao nužnu logistiku.

Do tada, molim Vas da se čuvate i hvala Vam kao uvijek za Vašu podršku i prijateljstvo.

Iskreno Vaš,
Chungwon Choue
Predsjednik“[/fusion_text][fusion_text]

[/fusion_text][/one_full][/fullwidth]

Podijeli:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email
Uvijek u toku

Povezane novosti