Skopje Open Ramus 2023 (G1)

Ovog vikenda (08.-09.04.) održao se G-1 turnir “Skopje Open Ramus 2023” u dvorani “Jane Sandaski Arena” u Skopju, gdje je ukupno nastupilo 477 natjecatelja. Među njima su bili i hrvatski sportaši: Ante Kovač, Bruna Duvančić, David Nikolić, Doris Pole, Ema Bugarinović, Ema Jagić, Ivana Duvančić, Josip Bilić Pavlinović, Josip Teskera, Lea Špehar, Lena Stojković, Leon Hrgota, Lovre Brečić, Lucija Hajduković, Matea Jelić, Mia Tukić, Mila Mastelić, Miro Jurkić, Nika Kolarek, Nikola Crljen, Paško Božić, Patrik Hajduković, Paulina Kovačević, Petra Goleš, Petra Klen, Rea Konjević, Sara Jambrešić i Sara Spasojević.

Hrvatski taekwondo natjecatelji i klubovi ostvarili su zapažene rezultate na ovom natjecanju.

Prvi dan su nastupili kadeti i juniori, među kojima je Miro Jurkić iz TK Zaprešić osvojio prvo mjesto u kategoriji juniora -68 kg. Također, tri sportašice iz TAEKWONDO KLUB FOX su osvojile medalje u svojim kategorijama, odnijevši dva zlata i broncu: zlatne Rea Konjević u juniorskoj kategoriji -44kg i Ema Bugarinović u juniorskoj kategoriji -55kg, dok je Paulina Kovačević osvojila treće mjesto u kategoriji kadetkinja -47kg.

Drugog dana su na borilišta stupili seniori. Tako je u seniorskoj kategoriji, Lovre Brečić (Marjan) prvo mjesto u kategoriji -63kg, dok su Ante Kovač (Marjan) i Leon Hrgota (Marjan) osvojili 3. mjesto u kategorijama -74kg i -80kg. Josip Bilić Pavlinović (Marjan) osvojio je 2. mjesto u kategoriji -87kg, a Paško Božić (Marjan) osvojio je 3. mjesto u kategoriji +87kg. U seniorskoj ženskoj kategoriji, Lena Stojković (Marjan) osvojila je prvo mjesto u kategoriji -49kg, dok su Bruna Duvančić (Marjan), Ivana Duvančić (Marjan) i Mia Tukić (Marjan) osvojile 2. i 3. mjesta u kategorijama -49kg i -53kg, respektivno. Lea Špehar (Osvit) i Doris Pole (Metalac) osvojile su 3. mjesta u kategorijama -57kg i -67kg, dok je Mila Mastelić (Marjan) osvojila 2. mjesto u kategoriji -73kg.

Ukupnim brojem bodova prema poretku klubova, istakli su se Taekwondo klub Marjan koji je zauzeo prvo mjesto u kategoriji seniora (tri zlata, tri srebra i jedna bronca), dok je Taekwondo klub Fox zauzeo treće mjesto u kategoriji juniora (dva zlata).

Čestitke svima koji su sudjelovali!

Podijeli:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email
Uvijek u toku

Povezane novosti