14. Grobnik kup veleposlanika Republike Koreje

Taekwondo klub Grobnik- Čavle je danas (17. lipnja) bio domaćin i organizator tradicionalnog međunarodnog taekwondo natjecanja “14. Grobnik kupa veleposlanika Republike Koreje”, koje se održalo u Sportskoj dvorani Mavrinci u Čavlima. Na turniru su nastupili 162 natjecatelja iz 14 klubova.

U sklopu razvoja hrvatsko-korejskih odnosa, ove godine glavni pokrovitelj natjecanja je veleposlanstvo Republike Koreje. Tako je natjecanju uz predstavnike Hrvatskog taekwondo saveza osobno nazočio i Veleposlanik Republike Koreje gospodin Hong Sungwook i Vice Konzul Južne Koreje u Hrvatskoj Park Junghyun, kao i brojni uzvanici te predstavnici Općine Čavle, Primorsko-goranske Županije, Grada Rijeke, Sveučilišta u Rijeci, MUP-a RH, Zajednice sportova PGŽ te brojni drugi uzvanici.

„Republika Koreja je domovina olimpijskog taekwondo sporta i ovo pokroviteljstvo je velika čast za naš klub i za našu cijelu Primorsko-goransku županiju u kojoj taekwondo sport postoji više od 50 godina“, naveli su organizatori.

Natjecanje je okupilo taekwondo sportaše od predškolskog do seniorskog uzrasta. Prema rezultatima ukupnog poretka, prvo mjesto zauzeo je klub Grobnik-Čavle, drugo mjesto Velebit, a treće klub Primorje-Rijeka.

Podijeli:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email
Uvijek u toku

Povezane novosti