Završeno polaganje za crne pojaseve

Čestitamo svima od ukupno 60 polaznika koji su hrabro i predano radili kako bi postigli ovaj visoki stupanj u našem sportu. Valja naglasiti kako je ovome polaganju pristupilo još 22 polaznika koji su polagali za višu razinu crnog pojasa (poom/dan). Ovo je trenutak ponosa koji reflektira vašu posvećenost, strast i neumorni rad.

Put do crnog pojasa nije bio lagan. Sjećate se dana kada ste prvi put stupili na tatami, kad ste prvi put osjetili snagu i eleganciju taekwondo pokreta. Od tada, prošli ste kroz mnoge treninge, trenutke napora i suočavanja s izazovima. Ali niste se obeshrabrili. Umjesto toga, svaki korak na putu bio je prilika za rast, učenje i nadmašivanje samih sebe.

No, ova postignuća ne bi bila moguća bez podrške koju ste dobili od vaših obitelji, prijatelja i instruktora. Njihova ljubav, strpljenje i potpora bili su neizmjerni, pomažući vam da ostanete fokusirani i motivirani u svakom trenutku. Zahvaljujući njima, vaša strast prema Taekwondo sportu nastavila je rasti i razvijati se.

Čestitam vam što ste stigli do ove važne prekretnice. Nastavite se razvijati, usavršavati i nikada ne gubiti žar za napredovanjem.

S ponosom gledam na vas i želim vam sve najbolje!

Podijeli:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email
Uvijek u toku

Povezane novosti