Predsjednik World Taekwondoa Chungwon Choue nakon susreta u sklopu razgovora o spajanju ITF-a i WT-a na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Sofiji početkom kolovoza ove godine, odao je priznanje i čestitao Hrvatskom taekwondo savezu na čelu s predsjednikom Antom Nobilom na izvanrednim rezultatima kojeg naši sportaši zajedno sa savezom postižu.
Također, je izrazio radost zbog ponovnog susreta povodom 2. međunarodne konferencije o usklađivanju pravila sportskog taekwondoa.
Prijevod pisma:

g. Anto Nobilo
predsjednik
Hrvatski taekwondo savez

Dragi predsjedniče Nobilo,

Želim Vam zahvaliti za Vaš trud da se susretnemo u Sofiji, usprkos Vašem zauzetom rasporedu. Vjerujem da smo imali produktivnu diskusiju o tome kako bi World Taekwondo i International Taekwon-Do u budućnosti mogli surađivati.

Još jednom čestitam na izuzetnim hrvatskim taekwondo uspjesima pod Vašim vodstvom, i radujeme čuti da je Hrvatska zainteresirana da bude domaćin za Svjetsko prvenstvo u taekwondo-u. Molim Vas da kontaktirate naš ured ukoliko budete trebali više informacija.

Veselim se našem susretu kasnije ove godine prigodom 2. međunarodne konferencije o
približavanju u taekwondou kao i na predstavljanju Dijamantne lige. Naš ured biti će u kontaktus Vama kako bi organizirao nužnu logistiku.

Do tada, molim Vas da se čuvate i hvala Vam kao uvijek za Vašu podršku i prijateljstvo.

Iskreno Vaš,
Chungwon Choue
Predsjednik“