Nakon dugačke 2020. godine koja je započela velikim sportskim očekivanjima predstojećih Olimpijskih igara, a onda nas odmah “lupila” neočekivanom pandemijom koja je zatvorilia cijeli svijet, te na “led” stavila sve sportske manifestacije pa i one najveće Olimpijske igre, danas ispraćamo naše olimpijce na put prema Tokyu i nastupu na Olimpijskim igrama.

Samo naši Kristina, Matea, Toni i Ivan znaju koliko emocionalnih uspona i padova je  proteklo razdoblje u njima izazvalo, koliko su dali od sebe i još daju da bi na Olimpijskim igrama pred nama dali najbolje za sebe i za sve nas.

Hvala svim sportašima koji su nesebično pomogli da Kristina, Matea, Toni i Ivan postignu najbolju formu trenirajući s njima proteklih mjeseci, dajući im toliko potrebnu motivaciju, podršku i povjerenje da su oni u ovom trenutku najbolje što Hrvatska šalje na Olimpijske igre. Hvala trenerima za sve dane i mjesece tjeranja do krajnjih granica izdržljivosti, vjerovanja da se uvijek može još više i još bolje jer samo tako dolazi se do olimpijskog borilišta. Hvala i roditeljima koji su najčvršća podrška iz sjene, oslonac kad se više ne može, ljubav koja daje snagu za dalje.

Hvala vam naši Olimpijci, cijela taekwondo zajednica je uz vas, vi ste naš ponos!